Sint Martinuskerk Geulle ook dupe van koperdiefstal

De Sint Martinuskerk in Geulle is de volgende kerk die de dupe is geworden van koperdiefstal. In de nacht van vrijdag op zaterdag 26 januari 2019 is vanaf de kerk op zes plaatsen koperdraden gestolen. Koperdiefstal leidt tot onveilige situaties bij blikseminslag.

Oproep
De politie roept op “we roepen u dan ook op om alert te zijn. Ziet u in uw omgeving personen op daken van gebouwen of op een andere verdachte wijze rondom gebouwen lopen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!”.

Kerken de dupe
Het afgelopen jaar waren de kerken in Meerssen- west, Rothem en Meerssen ook al de dupe van koperdiefstal.

Lees vorig bericht

Enquete: meerderheid voor Maastricht Aachen Airport

Lees volgend bericht

“Alleen die toren op klimmen is al fantastisch”