Prinsenreceptie en huldiging jubilaris CV de Kuutebieters

Zaterdagavond vond in café de Notenbalk in Ulestraten de Prinsenreceptie plaats. CV de Kuutebieters schudde samen met Prins Davy de tweede, Prinses Marloes en jeugdprins Yaro de eerste vele handen. Carnavalsverenigingen uit de regio, het College van B&W, plaatselijke verenigingen, ondernemers en iedereen die de Kuutebieters een warm hart toedragen bezochten de receptie. Bram Herben is gehuldigd omdat hij 11 jaar lid is van de Kuutebieters. Na de receptie opende het prinsenpaar het Prinsenbal.

Prinsenreceptie CV de Kuutebieters 2019

Lees vorig bericht

Meer Actueel 27-1-2019: Gemeentehuis op vrijdag gesloten door bezuinigingen- Meerderheid voor vliegveld MAA- De eerste serieuze sneeuwval

Lees volgend bericht

Ger en Bianca nieuw prinsenpaar CV de Aanhawwersj