Vacatures bij SV Meerssen

VACATURE: technisch jeugdcoördinator S.V. Meerssen
SV Meerssen is voor het voetbalseizoen 2019-2020 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze jeugdcoördinator voor haar jeugdafdeling.

Wij vragen van de jeugdcoördinator dat hij/zij: ervaring heeft met leiding geven;
voetbaltechnische ondersteuning geeft aan onze trainers van de gehele jeugdafdeling op zowel trainingsgebied als coaching rondom wedstrijden; het voetbaltechnisch beleid verder ontwikkelt in samenwerking met onze technische commissie; eerste aanspreekpunt is bij wensen en problemen binnen de diverse jeugdteams i.s.m. de hoofdtrainer, leiding en zo nodig met ondersteuning van het bestuur; zorg draagt voor regelmatig (informeel)overleg tussen trainers en leiders over het te voeren voetbaltechnisch jeugdbeleid; bij voorkeur in bezit is van een KNVB trainersdiploma;

Wij verwachten van de jeugdcoördinator dat hij/zij: goede communicatieve, sociale en contactuele vaardigheden heeft; trainers en leiders kan stimuleren tot het volgen van opleidingen; heldere afspraken maakt over de doorstroming van spelers/indeling nieuwe teams in samenspraak met trainers en leiders; met grote regelmaat aanwezig is bij de trainingen en de wedstrijden van de jeugdteams; discipline, normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan; respectvol omgaat met alle betrokkenen;

Wij bieden: goede faciliteiten en een mooi sportcomplex; een vergoeding in overleg; een constructieve samenwerking met de technische commissie en het bestuur;

Ben je geïnteresseerd en vind je dit een uitdaging dan zien we graag jouw reactie tegemoet.

Voor verder informatie en eventuele vragen kan contact worden opgenomen met de technische commissie, dhr. Eric Smeets, telefoonnummer: 06-11378334. Uw sollicitatie (inclusief CV) kunt je richten aan:
Voetbalvereniging SV. Meerssen
T.a.v. de secretaris Maurice van Kan
maurice.vankan@planet.nl

VACATURE: Trainer/coach SV Meerssen JO19-1
SV. Meerssen is voor het voetbalseizoen 2019-2020 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze jeugdtrainer voor onze JO19-1 jeugd.

Wij vragen van de jeugdtrainer dat hij/zij: de trainingen verzorgt op de maandag- en woensdagavonden; het elftal begeleidt en coacht tijdens de voetbalwedstrijden; goed kan samenwerken en afstemmen met de hoofdtrainer van de A-selectie, het 2e elftal, de technische commissie en het bestuur; in het bezit is van de benodigde diploma ‘s, minimaal TC3, cq., anderszins bereid is om dit diploma z.s.m. te behalen; Wij verwachten van de jeugdcoördinator dat hij/zij: technisch en tactisch goed onderlegd is een team-player en teambuilder is, maar wel boven de groep kan staan; open staat voor de inpassing en de doorstroming van de jeugdspelers; goede communicatieve, sociale en contactuele vaardigheden heeft; discipline, normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan; respectvol omgaat met alle betrokkenen;

Wij bieden: goede faciliteiten en een mooi sportcomplex; een vergoeding in overleg; een constructieve samenwerking met de technische commissie en het bestuur; dat de trainer ervaring kan opdoen als zelfstandige trainer en coach;

Ben je geïnteresseerd en vind je dit een uitdaging dan zien we graag jouw reactie tegemoet.

Voor verder informatie en eventuele vragen kan contact worden opgenomen met de technische commissie, dhr. Eric Smeets, telefoonnummer: 06-11378334. Uw sollicitatie (inclusief CV) kunt je richten aan:
Voetbalvereniging SV. Meerssen
T.a.v. de secretaris Maurice van Kan
maurice.vankan@planet.nl

Lees vorig bericht

Judosucessen Regenboogtoernooi Maastricht

Lees volgend bericht

Dwangsom voor Meerssense hondenkoekjesfabriek