Boekpresentatie & lezing ‘Ruimte voor liefde’ Joyce Spijker

Auteur Joyce Spijker (1984) presenteert op 11 februari haar nieuwe boek ‘Ruimte voor liefde’ bij Bibliotheek Meerssen. De thrillerschrijfster slaat hiermee een nieuwe weg in en debuteert met non-fictie. Tijdens de presentatieavond vertelt ze in een lezing de belangrijkste inzichten die het boek bracht, wordt ze geïnterviewd over het schrijfproces en de keuze voor dit boek en is er ruimte voor gesprek.

De schrijfster zal haar boek signeren. Plaats Bibliotheek Meerssen Pastoor Dominicus Hexstraat 16a Meerssen. Datum 11 februari tussen 20:00 en 22:00 uur. Inloop 19:30 en de entree is gratis. Meld je aan voor 9 februari via joyce@joyce spijker.nl

Bron foto: Bibliotheek Meerssen

Lees vorig bericht

Poezieavond in de Bibliotheek

Lees volgend bericht

Oplichters duo bed and breakfast Meerssen veroordeeld