Cursus ik log nu zelf in met DigiD

Wil jij ook zelf je overheidszaken via internet regelen? Dan is deze cursus iets voor jou! Makkelijk en veilig online Steeds meer administratieve zaken kun je online regelen. Je kunt bijvoorbeeld huurtoeslag aanvragen, een verhuizing doorgeven of je zorg-verzekering wijzigen. En natuurlijk je belastingaangifte doen. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Dat is handig, maar veel mensen vinden het ook moeilijk. Cursus In deze cursus leer je hoe je een DigiD veilig kunt gebruiken. We oefenen met het gebruik van overheidswebsites, waaronder de site van de Gemeente Meerssen. De cursus is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bieb. Wel vooraf aanmelden.

Doel Na de cursus kun je o.a. zelf online een afspraak maken, gegevens inzien of een wijziging doorgeven. Je voelt je zekerder online en hoeft minder vaak om hulp te vragen. Datum & Tijd De cursus bestaat uit 4 lessen van 2 uur. Donderdag 7, 14, 21 & 28 februari, van 15.00-17.00 uur. Locatie Bibliotheek Meerssen Past. Dominicus Hexstraat 16A 6231 HG Meerssen www.bibliotheekmeerssen.nl

Lees vorig bericht

Inbrekers springen uit raam

Lees volgend bericht

Poëzieavond in de Bibliotheek