Nieuwe bronzen erepenning Top 111

Tijdens een sponsor en vrijwilligersbijeenkomst van de Rabo Vastelaoves Top 111, is het bestuur van de Top 111 verrast door kunstenaar Marc Truijen en een afvaardiging van De Kloomp. Zij overhandigden het bestuur 11 nieuwe bronzen erepenningen. Deze erepenning wordt ieder jaar uitgereikt aan de nummer 1 van de Top 111.

Oude penningen op
Omdat er 11 edities geweest zijn en de oude penningen op waren moest er gezorgd worden voor nieuwe erepenningen. Kunstenaar Marc Truijen is naar een bronsgieterij getogen en heeft 11 nieuwe bronzen plaquettes gemaakt.

Weer 11 jaar vooruit
De kunstenaar neemt de helft van de kosten van de penningen voor zijn rekening. De andere helft wordt betaald door het cultuurgenootschap de Kloomp uit Meerssen. “Hierdoor wordt het weer mogelijk gemaakt dat dit prachtige evenement de komende 11 jaar weer vooruit kan om artiesten te eren met de penning” aldus de kunstenaar en De Kloomp.

Lees vorig bericht

Uitgelicht: Hoeve Klinkenberg van bouwval tot pareltje

Lees volgend bericht

Opendag Bijenpaviljoen Vaeshartelt