De Kloomp opnieuw in finale LVK

Het is De Kloomp voor de vierde keer op rij gelukt de finale van het LVK te halen. Zij staan op 15 februari met de schlager “alles moot sjuuve” op het podium in het MECC in Maastricht. De Kloomp was zaterdag met fans en sympathisanten bij Bonjour in spanning aan het wachten. Tom Doesborg van L1 kwam het goede nieuws brengen.

Erik Reck en Charel Jeuken
Als componisten en tekstschrijvers staan Charel Jeuken en Erik Reck in de finale. Zij zijn de makers van “ ’t sjoenste wat d’r is” gezongen door Marvin Rosier uit Maastricht.

Oud LVK winnaar Gaston Jacobs
Oud LVK winnaar Gaston Jacobs en z’n vrun kwamen in de Notenbalk in Ulestraten bij elkaar. De hele middag hebben zij met z’n allen in spanning zitten te wachten op het verlossende woord. Dit kwam er echter niet. De finale werd niet gehaald. Met de schlager “enne Vastelaovesvierder” stond Gaston Jacobs in de halve finale.

Lees vorig bericht

Informatieavond omwonenden MAA

Lees volgend bericht

Schokkende onderzoeksresultaten inzake Proosdij