BS de Triangel zondag in finale KVL

“Alles geit noe aan de kant” is de titel van de sjlager van BS de Triangel uit Ulestraten. Zondag 10 februari staan zij in de finale van het KVL. Deze wordt gehouden in Heel. De schlager is geschreven door oud LVK winnaar Gaston Jacobs.

Aankondiging in het dialect
De kinderen van de Triangel kondigen hun gang naar de finale in het dialect aan.Zondig is ’t zwa wied! Zondig 10 februari zal BS de Triangel ’t podium goon betreje tiedens de finale van ’t KVL in Heel. Nao ongetwiefeld lekker spek met ei te höbbe genuttigd, zulle de kinger zich goon verkleije en zulle de puntjes op de i gezat weure veur vertrèk nao Heel. Ein grwatte bös zal os daonao toe brenge, wahnao ’t fees zal losbarsjte. D’r is vaöl geoefend, de supporters höbbe attribute gemaak, sponsore zin benaderd en bereid gevonge, kortom, niks steit mjiè in de weeg om d’r eine fantastische daag van te goon make.”

Volgen via Facebook
Hoe het gaat en wat de uitslag is van de finale van het KVL is te zien op het Facebook account van BS de Triangel www.facebook.com/bsdetriangelkvl .

 

Lees vorig bericht

Jeugdprinsenpaar Luuk en Fenne JCV de Geulemennekes

Lees volgend bericht

Poging tot diefstal parkeerplaats Stella Maris