Poging tot diefstal parkeerplaats Stella Maris

Maandag 4 februari heeft er een poging tot diefstal plaatsgevonden op de parkeerplaats aan de voorzijde van scholengemeenschap Stella Maris. Omstreeks 11.30 uur werden de twee mannen betrapt tijdens het stelen van twee scooters. Na de ontdekking vluchtten beide daders vermoedelijk in de richting van het station van Meerssen.

Signalement
De eerste dader was gekleed in een zwarte jas, blauwe capuchon, een blauwe spijkerbroek, en donkerkleurige sneakers met witte zool. De tweede dader droeg een halflange legerkleurige jas met bontkraag, zwarte broek en zwarte sneakers met witte zool.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar eventuele getuigen en vraagt via Facebook mensen die iets gezien hebben, zich vooral te melden. Hoe onbeduidend een aanwijzing ook lijkt, het kan de politie vaak toch helpen.

Lees vorig bericht

BS de Triangel zondag in finale KVL

Lees volgend bericht

Bezorgde burgers Euregio schrijven brief aan Merkel