Stella Maris Cabaret 2019 ‘Well Done’ helft van de kaarten al verkocht

Met nog een paar weken te gaan hebben weer veel mensen zin om het cabaret te komen bekijken. De kaartverkoop gaat hard! De helft van de kaarten is inmiddels de deur uit. Door het nieuwe plaatsingssysteem kan men dit jaar de eigen gewenste stoel vooraf al kiezen, net zoals in het theater.

In de voorstelling “Well Done” staat het Cabaret in het teken van de nieuwste trend op onderwijsgebied; namelijk het behalen van het zo fel begeerde certificaat ‘Gezonde School’. De catering biedt leerlingen en docenten in samenwerking met de Universiteit van Maastricht milieuvriendelijk kweekvlees aan, in plaats van de ongezonde vette hap.

Maar deze stap zorgt voor grote ophef bij de veeboeren uit Groot Meerssen. Zij vrezen voor het voortbestaan van hun koeien, en dus hun broodwinning, en willen koste wat kost het kweekvlees uit de school weren. De lokale pers gaat zich ermee bemoeien en zelfs de landelijke politiek meldt zich.

Kortom, het Stella Maris Cabaret staat ook nu weer garant voor een onvergetelijke avond uit!
Eenvoudig kaarten kopen kan via de website: www.stellamariscabaret.nl/ticketverkoop. Kies de datum, kies je gewenste stoel en betaal online!

foto: Leon van Weert

Lees vorig bericht

Bezorgde burgers Euregio schrijven brief aan Merkel

Lees volgend bericht

Kloomp wint covertrofee CMC ALAIF