Dagwandeling rondom Bemelen

IVN Meerssen nodigt u uit voor om op zondag 10 maart een mooie lentewandeling rondom Bemelen. Het wordt een dagwandeling langs bos, mergelgrotten en kalkgraslanden. Als de temperaturen niet te laag zijn geweest zullen de eerste lentebloeiers zich al laten zien. De kornoelje bloeit. Sommige bomen worden voorzichtig groen.

De lente is duidelijk in aantocht. Trek stevige wandelschoenen aan en kom mee met IVN Meerssen op deze mooie tocht. Iedereen is welkom.

Aanmelden is niet nodig. Vertrek: om 9:30 vanaf de parkeerplaats achter station Meerssen om zo mogelijk te carpoolen. De wandeling vertrekt om 10:00 uur vanaf de parkeerplaats achter de kerk van Bemelen,  hoek Bosweg/Oude Akerstraat 6228NH Bemelen.

Voor meer informatie: IVN Gidsen: Jeanne Lam 043 3649012 en Geert Hovens 043-3646026

Lees vorig bericht

Wandeling ommetje Wolder

Lees volgend bericht

Dagwandeling rondom Bemelen