PvdA ontmoeting in Bunde

Partij van de Arbeid afdeling Meerssen houdt op woensdag 20 februari voor leden een informele bijeenkomst in café/zaal Regina in Bunde. Inloop vanaf ongeveer 20.00 uur.

De afdeling heeft sinds kort weer een volledig bestuur, bestaande uit Hub Lemmens (voorzitter, Bunde), George Colson (secretaris, Meerssen) en Paul Jansen (penningmeester, Meerssen). De afdeling heeft zich de laatste jaren vooral geconcentreerd op deelname aan KIJK!!!. Nu er zich nieuwe leden melden, is het tijd de draad van de PvdA weer steviger op te pakken.

De afdeling blijft daarbij zoeken naar en aandringen op intensievere samenwerking tussen de progressieve krachten in het politieke landschap in Zuid-Limburg. In de loop van het voorjaar houdt de afdeling een (openbare) ledenvergadering.

Lees vorig bericht

Ziekenactie 2019 CV de Aanhawwersj Meersje

Lees volgend bericht

PvdA ontmoeting in Bunde