Rowwen Hèze, Janse Bagge Bend of Qmusic The Party

Harmonie St. Caecilia Geulle is in 1894 opgericht als fanfare St. Caecilia en in 1952 omgevormd naar harmonie Sint Caecilia. Een muzikale vereniging met een rijke historie die niet meer weg te denken is uit de Geulsche gemeenschap.

Voor het 125 jarig bestaan van harmonie St. Caecilia Geulle gaat er een onvergetelijk feest georganiseerd worden en wel in het weekend van 10, 11 en 12 mei 2019. Een feestpaviljoen waarin enerzijds op vrijdag 10 mei de Limburgse muzikanten van Rowwen Hèze en Janse Bagge Bend en op zaterdag 11 mei de DJ’s van Q-Music het dak van de tent gaan blazen en anderzijds op zondag 12 mei een receptie inclusief een overheerlijke brunch plaats gaat vinden. Zondag wordt de muzikale omlijsting  verzorgd door Die Burgwache Kapelle (ook al uit Geulle) en DJ Rico Vrijhoeven.

Het wordt een feest voor de leden van harmonie Sint Caecilia, alle inwoners van Gäöl in het bijzonder en de rest van Limburg in het algemeen….dus eenieder is van harte welkom!

De opbrengst gaat gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe uniformen. U combineert een gezellige avondje uit met het steunen van een echte Limburgse traditie: harmonie Sint Caecilia Geulle! Had u ooit een edelere aanleiding om Rowwen Hèze, Janse Bagge Bend of Qmusic The Party te bezoeken ? Dacht het niet!

Bovendien is de brunch ook te boeken als speciaal Moederdag arrangement, kunnen thuis een aantal pluspunten worden verdiend! (niet dat dat nodig zou zijn maar plussen is nooit weg…).

Meer informatie: kijk op 125harmoniegeulle.nl                  

Lees vorig bericht

Blauw Sjuut in Meerssen

Lees volgend bericht

Carnavalsstukje maken