Conflict Boskant: eigenaar wil opnieuw rond de tafel

De eigenaar van camping de Boskant wil toch opnieuw rond de tafel met de gemeente. Dit geeft ze aan middels een brief gericht aan het college van burgemeester en wethouders. De gemeente heeft in een reactie aan de camping laten weten dat zij eerst de beruchte website offline willen zien alvorens er een vervolggesprek komt. Dat laat wethouder Gulikers weten tijdens de raadsvergadering van donderdag 14 februari.

Rectificatie website
Eerder moest de eigenaar al een rectificatie plaatsen op de genoemde website. Via deze website werden ambtenaren publiekelijk beschuldigd. De gemeente wilde deze beschuldigen van de website zien verdwijnen. De rechter stelde de gemeente hierin in het gelijk.

Afstand van adviseur
Opmerkelijk detail is dat de campinghouder afstand heeft gedaan van haar adviseur. De adviseur onderhield in het verleden de communicatie voor de camping. Volgens wethouder Gulikers zou de eigenaar hebben aangegeven dat de rechter nu al heeft laten blijken dat de camping weinig kans heeft om de zaak te winnen.

Conflict
De Camping heeft al meer dan vijf jaar een conflict met de gemeente. Reden voor dit conflict is, volgens de gemeente, het jarenlang niet betalen van de toeristenbelasting, illegale gebouwen, de huur van de grond en de mogelijke koop van diezelfde grond. Volgens de camping is er geen sprake van illegale gebouwen en hebben zij alles netjes op papier staan.

Lees vorig bericht

Gaslucht: kinderopvang ontruimd

Lees volgend bericht

Lezing over Amfibieën en reptielen