Vijfde plaats voor De Kloomp bij LVK finale

Het cultuurgenootschap De kloomp heeft tijdens de LVK finale  in het MECC in Maastricht de vijfde plaats gehaald. Zij gaven zich volledig met “Alles moot Sjuuve”. Ze deden dit niet alleen met zingen maar ook met grote kubussen die zo werden geplaatst dat het Mooswief tevoorschijn kwam. Hoondervel met “Groete oet de fieësttent”zijn de winnaars van het LVK.

Met de tractor naar het MECC
De Kloomp was de hele dag met de tractor en de oranje kloomp op pad richting het MECC. Na een klein pechgevalletje deed het gezelschap tijdens de tocht diverse cafés in Maastricht aan. Het lukte hen om op tijd in MECC te zijn om daar op het podium hun schlager te brengen. Meer over De Kloomp en het LVK is zondag te zien in meer actueel.

Lees vorig bericht

Grwat Meersje alaaf aflevering 1-2019

Lees volgend bericht

Creatief in “De Hoeskamer”