Carnavalsavond RVU: de “Boonte Störrem”

Vrijdag 22 februari is het weer zover, de Carnavalsavond bij onze voetbalvereniging RVU. Traditiegetrouw zullen wij de nieuwe Prins uitroepen en afscheid nemen van Prins Sidney 1, die het afgelopen jaar geweldig voorop is gegaan in het feestgedruis. Het thema van de avond is “Boonte Störrem”. De aanvang is 20.11uur.

De muziek tijdens deze avond wordt weer verzorgd door DJ Wouter en natuurlijk zal ook onze hofkapel niet ontbreken. Verder zal er een optreden zijn van “Oet ’t niks”,  die aardig aan de carnavaleske weg aan het timmeren zijn met hun inmiddels bekende hit  “Soeske veur mien poeske”. De prinsen en prinsessen van de “Aanhawwersj”, “Sjots en Sjeif” en onze eigen “Koeleköpkes” en hun raden van 11 zijn ook weer vertegenwoordigd.

Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen en er samen weer een geweldige avond van te maken.

Lees vorig bericht

MIC D1 ongeslagen kampioen

Lees volgend bericht

Carnavalsavond RVU: de Boonte Störrem