Wijkagenten nemen afscheid van Meerssen

Wijkagenten Ingrid van Boekholdt en Huub van der Wouw nemen afscheid van hun wijk in Meerssen. Beiden waren jarenlang wijkagent in onze gemeente. Boekholdt heeft zich twee jaar ingezet voor Ulestraten en Geulle. Van der Wouw was zes jaar een vertrouwd gezicht in het van centrum van Meerssen en Meerssen West. De twee wijkagenten nemen op 23 maart afscheid van hun wijk.

 

Pop-up bureaus
Beiden zijn trots op het vertrouwen dat ze kregen van de Meerssenaren. Mede dankzij de wekelijkse pop-up bureaus in de Ketel en de Huppel hebben ze afgelopen tijd een warm netwerk kunnen opbouwen. Van der Wouw vindt het vooral mooi om te zien hoe veel mensen elkaar steunen en vaak ook hulp van elkaar aanvaarden. Beiden nemen dan ook met pijn in het hart afscheid van Meerssen.

Opvolgers zijn bekend
Van der Wouw gaat aan de slag als wijkagent in Vaals. Boekholdt gaat verder als wijkagent in Sittard. De opvolgers van beide wijkagenten zijn ook al bekend. Roderick Gilissen zal Huub van der Wouw opvolgen in Meerssen West en Meerssen Centrum. Alexander Theunissen zal Ingrid van Boekholdt opvolgen in Ulestraten en Geulle. 

Lees vorig bericht

Loer oet Kiek oet

Lees volgend bericht

Kienen in Beukeloord vervalt