Nieuwe poging inrichten raadzaal

Na een proef met het huidige vergadermeubilair van de gemeente in de Proosdij wordt er in maart een nieuwe poging gedaan met kleiner vergadermeubilair. Dit schrijft wethouder Gulikers in een brief aan de gemeenteraad. De algemene conclusie van het huidige meubilair is: “dat dit niet past in de zaal”.

Kleiner tafelblad
Er gaat gebruik gemaakt worden van tafels met een kleiner tafelblad. De exploitant van de Proosdij zorgt voor de plaatsing en de huur van het aangepast meubilair.  De proefplaatsing is op 12 en 13 maart. De gemeenteraadsleden en burgerleden van de raadsadviescommissie kunnen die dagen een kijkje nemen en zelf beoordelen in hoeverre dit kleiner formaat vergadermeubilair past en een acceptabele vergaderopstelling mogelijk maakt, aldus wethouder Gulikers in de brief aan de raad.

Vergaderlocatie te klein
Bij oplevering van de Proosdij bleek dat het oude podium niet was verwijderd en de vergaderlocatie hierdoor te klein is voor het huidige vergadermeubilair van de gemeente.

Lees vorig bericht

Presentatie project in ’t Riet

Lees volgend bericht

Sleuteloverdrachten in de gemeente Meerssen