Rabo TOP111 spek en ei en artiesten uit heel Limburg

In heel Limburg zijn inmiddels alle prinsen, prinsessen en adjudanten uitgeroepen en maakt vastelaovend minnend Limburg zich op voor de drie doldwaze carnavals dagen. Ook in Meerssen maakt men zich op voor een fantastische vastelaovend want met de prachtige basiliek op de achtergrond wordt op carnavals dinsdag 5 maart op de sfeervolle markt in Meerssen voor de twaalfde keer op rij de Rabo TOP111 allertieje georganiseerd.

Het uit vrijwilligers bestaande bestuur is dit jaar behoorlijk vernieuwd en aangevuld waardoor de organisatie van de Rabo TOP111 dit jaar voor een ietwat andere aanpak heeft gekozen. Voor de “Die-Hard” carnavalsvierder is er namelijk vanaf 12 uur op de markt in Meerssen gratis spek en ei te krijgen, onder het muzikale genot van niemand minder dan Wir Sind Spitze. Zo kan het carnavals vierende publiek met een goede bodem genieten van een keur aan artiesten op de gratis toegankelijke markt in Meerssen.

Artiesten van noord tot Zuid-Limburg zoals Beppie Kraft, Björn&Mieke, Kartoesj, Frans Theunisz en Duo X-Elle zullen het publiek vermaken. Uiteraard zal de LVK winnaar Hoondervel ook op de buhne van de TOP111 staan. Maar ook, de Gelieënde, Björn van Berkel, Domm&Döll, Andy&Roy, Frans Croonenberg, Fiorenza, Schintaler, Sjpringlaevend, de Knöppele, Gwen, Katja Henz, Danny Pouwels en natuurlijk de uit Meerssen afkomstige Kloomp zullen niet ontbreken. Tevens zal het beeldje “de Zénger” weer worden uitgereikt als beloning aan één van de vele artiesten en als verrassing zal er tijdens de finale een oeuvreprijs worden uitgereikt.

Het belooft dus een fantastische carnavalsdinsdag in Meerssen te worden. Het evenement is inmiddels een begrip in Meerssen en omstreken geworden en de organisatie streeft ernaar om dit gratis toegankelijke carnavals evenement ook dit jaar weer tot een succes te maken.

Meer informatie vindt u op www.top111.nl of op de facebookpagina.

Lees vorig bericht

Duurzaam shoppen in de Kollekamp Geulle

Lees volgend bericht

Lezing Buitengoed Geul & Maas in het Erfgoedhuis