Gratis koffie in koffiehoek bibliotheek

Binnenkort kan iedereen gratis een kopje koffie, thee of warme chocomel drinken in het leescafé van de bieb. Op deze manier is het leescafé nog meer een ontmoetingsplek voor jong en oud. De gratis koffie kan verstrekt worden door sponsoring van de Rabobank. Op 28 maart om 16:00 uur wordt de koffiehoek feestelijk in gebruik genomen.

Werkplek
In het leescafé is ook voor zzp-ers is een plek om te werken. Er zijn voldoende stopcontacten voor de laptop. Verder zijn er in de bibliotheek een aantal studieplekken met computer. Deze zijn na schooltijd geliefd bij de scholieren, die er computerspellen komen spelen.

Veel aanloop
Het publiek weet de bibliotheek goed te vinden: “er is veel aanloop en de bezoekersaantallen zijn gestegen ten opzichte van de oude locatie. De overzichtelijke indeling en de ruimte zorgen ervoor dat bezoekers op een prettige manier boeken kunnen uitzoeken. Medewerkers krijgen veel positieve feedback op de nieuwe locatie. Waar je nu dus ook een gratis kopje koffie kunt komen drinken”, aldus bibliotheek Meerssen.

Lees vorig bericht

Prins Hugo prins WBC Aan de Pas

Lees volgend bericht

Grwat Meersje alaaf afl. 2-2019