Film met hapjes ‘The trip to Italy’

Wat is er leuker dan de eetfilm ‘The trip to Italy’ te bekijken en ondertussen heerlijke Italiaanse hapjes voorgeschoteld te krijgen? De film wordt ingeleid door Saskia Balmakers, culinair schrijfster uit Rothem.

De Britse komieken Steve Coogan en Rob Brydon maken een road trip door Italië. In een Mini Cooper doorkruist het tweetal het land van restaurant tot restaurant en wordt er volop gekeuveld over van alles en nog wat: poëzie, muziek, de liefde en hun carrières.De zomerse Italiaanse landschappen en fraaie steden brengen onmiddellijk een aangenaam ontspannen vakantiegevoel teweeg. Volop aanwezig zijn de hilarische imitaties door Rob Brydon, waarin hij typetjes als Michael Caine, Al Pacino, Hugh Grant of Sean Connery nadoet.

De avond wordt georganiseerd door Vrienden van de bibliotheek op zondag 24 maart om 17.00u – 20.30u. Graag vooraf aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043 – 3642411. Ook voor informatie en entreeprijzen.

Lees vorig bericht

Borrelbussen rijden met carnaval

Lees volgend bericht

Film met hapjes ‘The trip to Italy’