Internationale Vrouwendag in Geulle

Op vrijdag 8 maart wordt wereldwijd de Internationale Vrouwendag gevierd. In de gemeente Meerssen vieren wij dit jaar deze dag in Geulle. Het thema van deze dag is: Stille armoede in eigen omgeving. Als sprekers heeft vrouwenbond St. Apollonia Geulle uitgenodigd: Pastoor van Meijgaarden, mevr. Nijsten van De Ruggesteun en Dhr. Beenkens en Heynen van de fietsenkelder.

De muzikale bijdrage wordt verzorgd door Claire Dekkers. De opbrengst van de tombola is bestemd voor De Ruggesteun in Meerssen. Aanvang van de middag 13.30 uur. Inloop met koffie en vlaai vanaf 12.30 uur. Locatie: Cultureel Centrum De Harmoniezaal, Hulserstraat 77 in Geulle.

Deze middag is vrij toegankelijk voor dames uit alle kernen van de gemeente Meerssen.

Tot ziens op vrijdag 8 maart.

Lees vorig bericht

CV Ludderzaat sjtelt zich veur

Lees volgend bericht

Opendag Bijenpaviljoen Vaeshartelt