“Smaadwebsite” camping de Boskant offline

De “smaadwebsite” van camping de Boskant is vanaf 16 februari niet meer te zien op internet. Dit was een eis van de gemeenteraad om te komen tot verdere onderhandelingen tussen de gemeente Meerssen en camping de Boskant. Eerder liet de eigenaresse van de camping al weten dat zij afstand heeft gedaan van haar adviseur.

Informatie over ambtenaren
Medio 2018 plaatse de eigenaresse van camping de Boskant een website op internet. Via deze website werden ambtenaren publiekelijk beschuldigd. De gemeente wilde deze beschuldigen van de website zien verdwijnen en werd door de rechter in het gelijk gesteld.

Besluit gemeenteraad
Dit ging de gemeente niet ver genoeg en de gemeenteraad besloot dat de site helemaal offline moest gaan voordat er weer gesprekken tussen de gemeente en de eigenaresse van de camping konden plaatsvinden. Dit laatste is nu gebeurd.

Vijf jaar conflict met gemeente
De camping heeft al meer dan vijf jaar een conflict met de gemeente. Reden voor dit conflict is, volgens de gemeente, het jarenlang niet betalen van de toeristenbelasting, illegale gebouwen, de huur van de grond en de mogelijke koop van diezelfde grond. Volgens de camping is er geen sprake van illegale gebouwen en hebben zij alles netjes op papier staan.

Lees vorig bericht

Polonaise door het KCC tijdens gemeentelijk Prinsetreffe

Lees volgend bericht

Workshop Greenscreen in de Bieb