Blauw Sjuut meerde aan bij de Stip

Op een warme februari woensdag meerde de Blauw Sjuut aan bij de Stip in Meerssen. De burgemeester verkleed in een 70er jaren outfit ontving samen met de wethouders de Sjuut. Na de formaliteiten buiten ging het feest binnen in de Stip verder. De burgemeester maakte een heus graffitischilderij en de moelemeker van de Sjuut vond dat de tijd stil staat in Meerssen. Hij schonk de gemeente een klok. Na het toeke kregen de prinsen en prinsessen een onderscheiding van de schuit. Eric Smeets van CV de Aanhawwersj werd in het zonnetje gezet omdat hij 50 jaar is geworden op de dag dat de Blauw Sjuut Meerssen aandeed.

Blauw Sjuut meerde aan in Meerssen 2019

Lees vorig bericht

Workshop Greenscreen in de Bieb

Lees volgend bericht

Milieudefensie Klimaatmars in Amsterdam