Milieudefensie Klimaatmars in Amsterdam

Op zondag 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. De gezamenlijke natuur- en milieubeweging, consumentenorganisaties, scholieren, vakbonden, de duurzame energiesector, religieuze organisaties en politieke partijen roepen op tot een demonstratie in Amsterdam. Het is goed als duizenden mensen samen de straat opgaan om een helder signaal af te geven; we willen een eerlijk en werkelijk duurzaam klimaatakkoord. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers, werknemers en boeren. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet. Nu is het moment. Start 13.00 uur op de Dam in Amsterdam.

De Klimaatmars wordt o.a. georganiseerd door Milieudefensie. meerssen@milieudefensie.nl

Lees vorig bericht

Blauw Sjuut meerde aan bij de Stip

Lees volgend bericht

Milieudefensie Klimaatmars in Amsterdam