Onstuimig carnavalsweer

Bind de hoedjes goed vast, zorg voor een cape of plastic zak om over het carnavalspakje te trekken want het weer zit de komende dagen niet echt mee. Storingen hebben het voorzien op onze streken en zorgen voor een winderige en wisselvallige carnaval.

Een aantal jaren geleden
Een dergelijke situatie deed zich ook drie jaar geleden voor op maandag 8 februari 2016 toen zelfs de burgemeester samen met de Veiligheidsregio besloot de optochten van Meerssen, Bunde en Geulle niet te laten doorgaan.

Niet doorgaan
Of het doorgaan van de optocht nu ook ter discussie staat, is nog niet te zeggen hoewel de meeste weerkaarten eenduidig over zijn; met name op de maandag worden windstoten verwacht met uitschieters tot wel 90 km/uur.

Dinsdag
Dinsdag nemen de neerslagkansen wat af en zal er ook minder wind zijn. De temperatuur ligt alle dagen rond de 11 graden.

 

 

 

Lees vorig bericht

Lezing over amfibieën en reptielen

Lees volgend bericht

“De Internationale Vrouwendag”