Huiskamerconcert levert duizend euro op

De hoogste glijbaan van Zuid-Limburg is de in het oog springende “sjuuvel” van de Sint Jozefspeeltuin. Als gevolg van weersinvloeden en veroudering, is de glijbaan dringend aan onderhoud toe. In totaal is er meer dan 30.000 euro nodig.

Huiskamerconcert
Een deel daarvan is opgebracht door Fanny, Annemarie en Roy die afgelopen weken in hun huiskamer belangstellenden lieten genieten van hun muzikale uitvoeringen. Met dit initiatief trokken ze meer dan honderd bezoekers die als blijk van waardering een bijdrage leverde aan het restauratieproject.
Uiteindelijk resulteerde dit in een cheque van duizend euro die wordt besteed aan de restauratie van de glijbaan.

 

Lees vorig bericht

Sleuteloverdracht Ulestraten

Lees volgend bericht

Optochten gaan door gemeente geeft adviezen