Werkzaamheden aan het spoor

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019 wordt er in Limburg aan het spoor gewerkt. Hierdoor rijden er geen treinen tussen Roermond en Sittard en ook niet tussen Maastricht en Maastricht Randwyck. Tussen Valkenburg en Maastricht vervalt de sneltrein en rijden alleen stoptreinen. Arriva zet vervangend busvervoer in. Er geldt ook een aangepaste dienstregeling.

Geen sneltreinen
Er rijden gedurende dit hele weekend geen sneltreinen tussen Valkenburg en Maastricht. Reizigers op dit traject kunnen gebruikmaken van de stoptrein of reizen met vervangend busvervoer. Arriva zet snelbussen in tussen Valkenburg en Maastricht.

Aangepaste dienstregeling
Door de werkzaamheden aan het spoor geldt er ook een aangepaste dienstregeling op de trajecten Maastricht-Sittard, Maastricht-Heerlen en Heerlen-Valkenburg. Vertrektijden en/of perrons kunnen afwijken van de reguliere dienstregeling.

Lees vorig bericht

Afritten A79 Meerssen tijdelijk afgesloten

Lees volgend bericht

Tweedelig tv-programma over provinciale Statenverkiezingen