Vlindertuin Meerssen doet mee aan NLDoet

Op zaterdag 16 maart gaan we ruim 300 planten in de Vlindertuin Meerssen planten. Deze actie, in het kader van NLDoet, start om 9:30 en duurt tot 12:00 uur. Iedereen is welkom om te komen helpen.

Planten bijplanten
Net zoals vorig jaar neemt de Vlindertuin Meerssen deel aan NLDoet. Deze actie waarbij duizenden vrijwilligers in Nederland de handen uit de mouwen steken zet het vrijwilligerswerk in de spotlight. Wij grijpen dit moment aan om flink wat planten bij te planten in de Vlindertuin. Je vindt een verdere omschrijving van onze klus, en andere klussen in de gemeente, op de website van NLDoet.

Natje en droogje
Naast het benodigde gereedschap zorgen we uiteraard ook voor een natje en droogje. Naast koffie en thee nemen we ook wat lekkers mee om de innerlijke mens te versterken. Als je zelf zorgt voor kleding die vies mag worden, zorgen wij voor de rest! De helpende handjes worden beloond met een bon voor de Gamma en voor een boeket bloemen.

Lees vorig bericht

Wandelen op de Dag van het Geluk

Lees volgend bericht

Vlindertuin Meerssen doet mee aan NLDoet