IVN-dagwandeling Stammenderbos, Geleenbeek en Danikerbos

IVN Meerssen neemt u mee op een dagwandeling door het lommerrijke Geleenbeek dal, het Stammender bos en het Daniker bos. De wandeling gaat over zacht glooiende hellingen, natte en droge graslanden, hellingbossen en  holle wegen. We genieten van het frisse groen en het kabbelende water. Stevige schoenen zijn aanbevolen.

Aanvangstijdstip
De wandeling is op zondag 24 maart 2019 en heeft een lengte van 12 km. De start is om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats achter het station van Meerssen, zo mogelijk carpoolen. Start van de wandeling om 10:15 uur aan de Biesenhof, Biesenweg 1, 6164 RA Geleen. stevige schoenen zijn aanbevolen. Aanmelden niet nodig. Iedereen is welkom.

Contactpersoon
Mariëlle Urlings, tel 06-12228149, Ria Tuijt, tel 06-42414956.

Lees vorig bericht

Epilepsie Café Maastricht / Heuvelland

Lees volgend bericht

IVN-dagwandeling Stammenderbos, Geleenbeek en Danikerbos