Bijeenkomst Goed voor Elkaar

Artrose is het onderwerp op vrijdag 22 maart a.s. van 14.00-16.00 uur, in d’n Huppel. Artrose is in de geneeskunde de naam van een aandoening aan het kraakbeen in de gewrichten. Artrose wordt in de volksmond ook wel gewrichtsslijtage genoemd. Artrose ontstaat doordat er meer gewrichtskraakbeen verloren gaat, dan er door het lichaam geproduceerd kan worden. Artrose is een vorm van reuma waarbij het gehele gewricht betrokken is.

Fysiotherapeut Frans Abbink komt er meer over vertellen. Hij zal een voor ieder toegankelijk, presentatie houden over de verschillende aspecten van Artrose voor zowel de persoon zelf als voor de omgeving. Ook zal er veel ruimte zijn voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

In d’n Huppel staat koffie/thee en stuk cake voor U klaar. Namens de ouderen-adviseurs en vrijwilligers: Corry Nelissen en Piet Schols (06-25258264).

Lees vorig bericht

Informatieavond TC Bunde over Padel

Lees volgend bericht

Bijeenkomst Goed voor Elkaar