Opening van de huiskamer in Rothem

Bijna twee jaar zijn een aantal vrijwilligers bezig geweest om deze ruimte om te toveren tot Een gezellige huiskamer waar de mensen van Rothem samen kunnen komen voor een potje kaarten knutselen  samen koken of voor gewoon een kopje koffie samen te drinken.

Op zaterdag 23 maart wordt om 14:00 uur de huiskamer officieel geopend door de wethouder Marly Heusschen. Zelf heeft ze al een keer samen met haar moeder deelgenomen aan de workshop bloemschikken, wat vooral haar moeder heel leuk vond.

Verder zal deze middag in het teken staan vanSAMEN ZIJN “de kern, het HART van Rothem Dus alle mensen die Rothem een warm hart toedragen zijn van Harte uitgenodigd. Om twee uur zal de wethouder de kamer openen waarna er een kopje koffie en een lekker zelf gebakken wafel zal klaar staan voor de belangstellende.

Tevens heeft gemeenschapshuis de koel een hele opknapbeurt gekregen en houden Jo en Trudie open huis en staat ook daar een hapje en drankje voor iedereen klaar. Voor de kids zal er een springkussen zijn.

Beste mensen laat deze vrijwilligers zien dat Rothem Leeft en kom deze middag kijken zodat deze opening een kroon op hun werk zal zijn.

Lees vorig bericht

Bijeenkomst Goed voor Elkaar

Lees volgend bericht

Opening van de huiskamer in Rothem