Gemeenteraad boos om parkeerplaatsen MAA

De gemeenteraad van Meerssen is woest op de gemeente Beek en de Provincie. Dit komt omdat zij zonder overleg met de gemeente Meerssen het besluit hebben genomen om een parkeerplaats voor de duur van 2 jaar te laten aanleggen bij Maastricht Aachen Airport. Op deze parkeerplaats komen 2.500 plekken voor reizigers van Corendon, die hier gratis kunnen parkeren.

Bezwaar
Partij KIJK!!! heeft voor de raadadviesvergadering van afgelopen donderdag hierover vragen aan het college gesteld. Tijdens deze vergadering heeft partij KIJK!!! hier nogmaals aandacht voor gevraagd. De gemeenteraad heeft plannen om tegen dit besluit bezwaar aan te tekenen.

Social media
Via social media hebben een aantal omwonenden gereageerd op eerdere berichtgeving van Meer Vandaag. Hierin laten ze weten dat ze denken dat deze parkeerplaats voor minder overlast zorgt dan dat er gedacht wordt. Ze zijn van mening dat de meeste reizigers via de A2 zullen rijden en niet door een van de kernen.

Lees vorig bericht

Meer Actueel 17-3-2019: Gemeente woest op provincie & Beek – Provinciale statenverkiezingen – Meer vluchten op MAA

Lees volgend bericht

Jeugdtreffen harmonie St. Agnes