Handbalvereniging MIC op zoek naar jongens

Handbalvereniging MIC is op zoek naar jongens. Zij doen dit via een flyer en omschrijven de vraag als volgt. “Wist je dat handbal ook een coole sport voor jongens is? Echt wel! Wij zijn op zoek naar jongens om ons team te versterken. Lijkt jou dat leuk, maar weet je niet goed hoe handbal gespeeld wordt? Dan nodigen wij alle jongens geboren tussen 2006 t/m 2010 uit om een keer mee te doen met een training in onze sporthal in Meerssen”.

Dinsdag 16 april
“Neem je sportoutfit mee en kom dan dinsdag 16 april van 17:30 uur tot 18:30 uur naar sporthal Marsana, Molenveldweg 4 in Meerssen. Stuur je dan ook even een berichtje naar mirandareinders50@gmail.com Wij zouden het leuk vinden als je komt! Uiteraard zijn meisjes ook welkom” aldus MIC.

Lees vorig bericht

MOS organiseert Sponsor High Tea

Lees volgend bericht

Training voor jongens bij MIC