Johannes Passion met Huub Claessens uit Ulestraten

In de Dekenale Sint Petruskerk te Gulpen wordt vrijdag 12 april, de Johannes Passion van J.S. Bach (BWV 245) uitgevoerd. De Johannes Passion heeft als onderwerp het lijden en sterven van Jezus naar het Evangelie volgens Johannes.

Vijf Limburgse baroksolisten nemen hieraan deel
Huub Claessens uit Ulestraten  speelt de rol van Christus. Verdere rollen door Jan Caals, evangelist en aria’s, sopraan Judith Weusten, bas Frans kokkelmans (aria’s)  en altus Rob Meijers. Deze première van de  Johannes Passion wordt uitgevoerd door het Kempisch Kamerkoor & Concerto Barocco olv Cees Wouters mmv Limburgse gast-koorzangers. De uitvoering begint om 20.15 uur. Kaartverkoop via Tickli.nl of aan de kerk voor aanvang van het concert. Tel.06-43 83 46 86.

Meer informatie op www.johannespassionbach.nl

Lees vorig bericht

Thema-avond: de geschiedenis van ons brood en de bijbehorende granen

Lees volgend bericht

Johannes Passion met Huub Claessens uit Ulestraten