Start hardloopcursus Start To Run Ulestraten

Lopersgroep Ulestraten-Meerssen start zaterdag 30 maart weer met de hardloopcursus Start-To-Run. Ze roepen mensen op die willen beginnen met hardlopen, maar het moeilijk vinden om dit in hun eentje te doen. Geïnteresseerden kunnen op een zaterdag om 9.00 uur een kijkje nemen bij de sportvelden van voetbalclub RKUVC in Ulestraten.

Deskundige begeleiding
In zes weken wordt onder deskundige begeleiding getraind om 3 km achter elkaar te kunnen hardlopen. Na deze zes weken wordt er verder getraind voor de 5 km, waarna de lopers instromen in bestaande groepen. De hardloopcursus begint om 09:00 uur met een gezamenlijke warming-up met de bestaande lopersgroep.

Gevorderde lopers
Voor mensen die al langer lopen, maar dit graag in groepsverband willen doen, zijn er genoeg mogelijkheden met groepen op diverse niveaus. Kom gerust eens meedoen op zaterdagmorgen.

Inlichtingen en aanmelden
Inlichtingen en aanmelden kan via wilpepels@gmail.com of bellen naar 06-52289175.

Lees vorig bericht

Julianakanaal wordt opgeschoond

Lees volgend bericht

Start hardloopcursus Start To Run Ulestraten