Onderzoek Proosdij: “De eerste keer dat een rapport van een rekenkamer zo onder vuur ligt”

Volgens Journalist van de Limburger, Rene Willems, is het de eerste keer dat hij hoort dat een rapport van een rekenkamer zo onder vuur ligt. In Uitgelicht laat hij weten “Het is de eerste keer dat ik hoor dat een rapport van een rekenkamer zo onder vuur ligt”.

Ingetrokken
Er zijn nieuwe feiten naar boven gekomen, die een ander licht laten schijnen op het dossier de Proosdijschuur. Niet alleen de gemeente heeft geblunderd in dit dossier, nu blijkt ook dat de rekenkamer blunders heeft gemaakt in het onderzoek. Het gevolg hiervan is, dat het onderzoeksrapport is ingetrokken en er een nieuw onderzoek komt.

Uitgelicht is ieder uur te zien vanaf zondag 24 maart t/m dinsdag 26 maart.
Meer Vandaag is o.a. te ontvangen via Ziggo digitaalkanaal 47, KPN Glasvezel 1337 en online.

Lees vorig bericht

Opening huiskamer Rothem

Lees volgend bericht

Opening huiskamer van Rothem