Onderzoek Onderwijsinspectie bij Stella Maris College

Op 14 maart j.l. kreeg het Stella Maris College onaangekondigd een bezoek van de Onderwijsinspectie. Dit naar aanleiding van verschillende berichten die de Inspectie ontving over de kwaliteit van het onderwijs. Tijdens dit bezoek heeft de Onderwijsinspectie al aangegeven dat er nog een tweede bezoek volgt. Het onderzoek betreft de afdelingen HAVO en VWO.

Kwaliteit van het onderwijs
Tijdens het bezoek van 14 maart heeft de Inspectie o.a. lessen geobserveerd. Komende week, dinsdag 26 maart, wilt men ook gesprekken voeren met leerlingen, docenten en ouders. Doel van het onderzoek is een evenwichtig beeld te krijgen van o.a. de kwaliteit van de lessen, de ontwikkeling van de leerlingen, het begeleiden van leerlingen en de veiligheid op het Stella Maris College.

Lees vorig bericht

Meer Actueel 24-3-2019: CDA grootste partij, opnieuw beschuldiging aan ambtenaar en opening huiskamerproject

Lees volgend bericht

Eduard Tummers Toernooi gehouden