Politie betrapt inbreker in broodjeszaak

Politie Maastricht meldt op Facebook dat woensdagochtend een inbreker op heterdaad betrapt is in een broodjeszaak aan het stationsplein in Meerssen. De inbreker ging via een raam, dat hij had ingeslagen, de zaak binnen.  Hij verwonde zich bij het inslaan van het raam. Nadat de inbreker door het raam was geklommen is hij ongeveer drie meter naar beneden gevallen.

Wachten op sleutelhouder
De politie kwam op de melding af en heeft buiten gewacht tot de sleutelhouder ter plekke kwam en de deur van de broodjeszaak geopend kon worden. Ondertussen deed de inbreker zich te goed aan zoetwaren.

Aangehouden
De dader bleek een 16 jarige jongeman te zijn die zich dermate verwond had dat hij eerst door een ambulance moest worden nagekeken. Daarna is hij aangehouden en zit inmiddels in de cel.

Foto: politie Maastricht

Lees vorig bericht

Kijk terug Uitgelicht: Proosdij & raadszaal, BinckBank Tour en Pee & Wubbel

Lees volgend bericht

Treinstation Meerssen krijgt watertap