Treinstation Meerssen krijgt watertap

Vanaf volgende maand kan iedereen zijn leeg flesje opnieuw vullen met vers kraanwater. Het vervoersbedrijf wil in samenwerking met WML de komende maanden op 17 plaatsen in onze provincie een gratis watertap realiseren. Zo ook op het station in Meerssen.

 

Bunde wordt niet genoemd in de plannen
De eerste watertap is inmiddels gerealiseerd en staat in Venlo. Landelijk zullen er op 200 stationspleinen watertaps worden aangelegd. Behalve Meerssen zullen de watertaps verschijnen in o.a. Maastricht, Valkenburg, Klimmen-Ransdaal, Schin op Geul en Beek-Elsloo. Het treinstation van Bunde wordt vooralsnog niet genoemd in de plannen van NS en WML.

Duurzaamheid
Het plaatsen van watertaps past in het duurzaamheidsbeleid. Kraanwater is een prima alternatief voor flessenwater. Het is niet alleen duurzamer, maar ook 1000x goedkoper dan flessenwater.

Lees vorig bericht

Politie betrapt inbreker in broodjeszaak

Lees volgend bericht

Meersje tege Kanker PubQuiz