IVN-lezing: onderhouden/snoeien van heesters en rozen

Cyriel Lendfers, docent, boomverzorger en hovenier met veel passie voor de natuur legt uit hoe je heesters kunt verzorgen. Hierbij wordt aandacht besteed aan standplaats, bemesting en vooral het snoeien.

Vaak raadpleegt men kennis uit boeken, tv, radio of internet, maar eenmaal in de tuin aan het werk, kan het lastig zijn wanneer een plant toch ander dingen doet dan men eerder in de media heeft gezien.

Tijdens deze lezing leert u slimme trucks waarmee u makkelijker keuzes kan maken tijdens de snoeiklussen in uw tuin. U leert planten indelen in bloei-strategieën en Cyriel laat u aan de hand van voorbeelden kenmerken en groeireacties zien.

Algemene informatie
Maandag 8 april 2019 – 19:30 tot 21:30. Een leerzame avond waarin Cyriel Lendfers tips geeft over snoeien en onderhouden van heesters en rozen. Locatie:  Proostenkelder Markt 25a 6231LR Meerssen.

Iedereen is welkom, u hoeft geen lid te zijn van IVN Meerssen. Deelname is gratis

Contactpersoon
Ria Tuyt 06-42414956

Lees vorig bericht

IVN-dagwandeling Schin op Geul

Lees volgend bericht

IVN-dagwandeling Schin op Geul