Mannen vluchten uit vrachtwagen

1Limburg meldt op hun site dat de politie en de marechaussee op zoek zijn naar tien tot vijftien mannen die uit een vrachtwagen zijn gesprongen. Dit gebeurde dinsdagochtend bij het Total tankstation op de A2 bij Meerssen.

Rennend alle kanten op
Volgens 1Limburg stopte de vrachtwagen bij het tankstation. Hier sprongen de mannen uit de wagen en rende alle kanten op. Volgens een getuige zou het gaan om donkere mannen. De chauffeur heeft als getuige zijn verhaal gedaan. L1 heeft van een politiewoordvoerster de bevestiging van het voorval gekregen.

Eritreeërs opgepakt
De Limburger meldt op hun website dat de politie en de marechaussee dinsdagmiddag in Meerssen acht illegale Eritreeërs heeft aangehouden. Deze Eritreeërs waren dinsdagochtend als verstekeling meegereden in de vrachtwagen. Naar de anderen gevluchte mannen wordt nog gezocht.

 

Lees vorig bericht

Kasper Sijmons bezocht met zonneauto het Stella Maris College

Lees volgend bericht

Kijk terug Uitgelicht: Parkeerplaats MAA, raadsvergadering en oplossing wateroverlast