Komend weekend geen treinen tussen Maastricht en Valkenburg

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 geen treinen tussen Valkenburg-Maastricht en Maastricht-Maastricht Randwyck. Arriva zet vervangend busvervoer. Ook geldt er een aangepaste dienstregeling voor andere trajecten.

Stop- en snelbussen
Tussen Valkenburg en Maastricht worden zowel stopbussen als snelbussen ingezet. Arriva adviseert reizigers tussen Maastricht en Maastricht Randwyck te reizen met de reguliere stadsbussen. In de vroege ochtend en late avond worden extra pendelbussen ingezet.

Extra inzet Arriva stoptreinen door uitval NS intercity
De NS intercity rijdt op 6 en 7 april niet tussen Roermond en Maastricht.  Arriva zet extra lange stoptreinen in op de trajecten Sittard-Maastricht om de reizigers een alternatief te bieden. Voor de stoptreinen op het traject Roermond-Sittard geldt dat reizigers gebruik kunnen maken van stopbussen.

Lees vorig bericht

Kijk terug Uitgelicht: Parkeerplaats MAA, raadsvergadering en oplossing wateroverlast

Lees volgend bericht

Vereniging Tihange en omwonenden MAA doen beroep op provincie