High Tea MOS steunt particuliere initiatieven

Zo’n 120 bezoekers waren afgekomen op sponsor High Tea van MOS. Deze high tea werd afgelopen zondag gehouden Gemeenschapshuis De Stip. De aanwezigen aten gerechten, die klaargemaakt waren door Meerssenaren die zich inzetten voor een Particulier Initiatief ver of dichtbij. Te denken valt hierbij aan: Kinderen van Papoea, ENFID Filipijnen, Vluchtelingen Calais, Umbrella of Hope in Kenia. Door de High Tea ondersteunen de aanwezigen deze kleinschalige projecten die de levensomstandigheden van medemensen, dichtbij en ver weg, verbeteren. Naast het eten en drinken waren er diverse dans- en zangoptredens en werden de initiatieven gepresenteerd.

High Tea MOS in de Stip

Lees vorig bericht

Jubileumexpositie Jo en Jos 30

Lees volgend bericht

Tweede plek op judotoernooi