IVN avondwandeling Meertensgroeve

IVN Ulestraten organiseert op woensdagavond 1 mei 2019 een avondwandeling in de Meertensgroeve bij Berg en Terblijt en ViltVia het Natuurpark Langen Akker, waar vele bloemen bloeien, gaan we naar de sfeervolle Meertsensgroeve bij Vilt. Het is een stiltegebied waar op zomeravonden meestal de vroedmeesterpad is te horen.

We vertrekken (carpoolen) om 19:00 uur achter de  kerk in Ulestraten en om 19:30 uur op de parkeerplaats bij de begraafplaats aan de Langen Akker (tegenover huisnummer 140) in Berg. Denk aan gepaste schoenen. Onder leiding van Els en Wim Derks (wimelsderks@hotmail.com 043-3643740).

Iedereen is welkom.

Wilt u IVN Ulestraten steunen, wordt dan lid via een mail aan: ivn.ulestraten@gmail.com

Lees vorig bericht

Schuilkeldermuseum Maastricht geopend

Lees volgend bericht

IVN avondwandeling Meertensgroeve