Schuilkeldermuseum Maastricht

Zondag 21 april ( Eerste Paasdag)  a.s., is het Schuilkeldermuseum, onder in de kazematten van onze stad, gratis toegankelijk voor publiek. De schuilplekken herinneren aan twee periodes van Schuilen in Maastricht. Vitrines en voorwerpen uit die tijd houden de herinnering levend  aan WOII + Koude OOrlog. Vrijwilligers wijzen u de weg. Oorspronkelijke schuilplekken zijn te bezoeken. In september meer activiteiten i.v.m. herdenking Bevrijding 75 jaar > Maastricht en Zuid Limburg. Gratis Toegang: 15:00u-17:00u. Locatie: Minister Goeman Borgesiusplantsoen 30.

Meer informatie op onze nieuwe website > http://schuileninmaastricht.com

E-mail > info@schuileninmaastricht.com

Facebook> www.facebook.com/schuileninmaastricht

Lees vorig bericht

Tweede plek op judotoernooi

Lees volgend bericht

Schuilkeldermuseum Maastricht geopend