Drie koren concert

Zaterdag 18 mei is het Gäöls mannenkoor GMK organisator van het Drie Koren Concert. Dit is een uniek samenwerkingsproject van drie koren, die alle drie door Paul Mestrom worden geleid. De twee andere koren zijn: MK St. Remigius Klimmen en MK De Nachtegaal Someren. De koren brengen prachtige muziek ten gehore, zowel gezamenlijk als ieder afzonderlijk. Jeugdorkest St. Agnes o.l.v. Jacques Claessens werkt daarbij mee als begeleidingsorkest, terwijl Pavlina Heckmanns de pianobegeleiding verzorgt.

Een geschikt podium voor ca. 100 zangers en daarbij nog eens ruimte voor een Harmonieorkest vind je niet overal. Daarom vindt het concert plaats in de Hanenhof te Geleen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van het GMK, aan de zaal of via secretariaat.gmk.geulle@gmail.com. Mis het niet; het wordt een bijzonder evenement! U bent van harte welkom.

Het concert vindt plaats zaterdag 18 mei in de Hanenhof, Herenhof 2, 6162 EB Geleen. Aanvang 19.30 uur.

Lees vorig bericht

Komend weekend Nationale Bijentelling

Lees volgend bericht

Drie koren concert