Ontwerp Social Sofa Gäöl gepresenteerd

Vanuit de werkgroep school-dorp van basisschool Ondersteboven is het idee ontstaan voor een Social Sofa. Op vrijdag 12 april is samen met wethouder Jan Gulikers het ontwerp voor deze sofa onthuld. Dit ontwerp is samengesteld uit alle voorstellen van de kinderen van de basisschool. De kunstenaars van Social Sofa hebben hiervan één ontwerp gemaakt.

Bewoners Ave Maria
Bij de onthulling waren meerdere bewoners van Avé Maria aanwezig omdat daar dadelijk de sofa geplaatst wordt en zo een mooie ontmoetingsplek gaat vormen voor alle mensen in “sjwan Gäöl”.

Zondag 2 juni
Tijdens kunst kleurt je leven, op 2 juni, kan iedereen zien hoe de sofa er gaat uitzien. De Social Sofa zal met meerdere vrijwilligers, de kinderen van de basisschool en bewoners van Avé Maria helemaal van een mozaïek voorzien worden

Lees vorig bericht

Rekenkameronderzoek: ambtenaren werken te zelfstandig

Lees volgend bericht

Tennisles voor de jeugd (start en vervolg) in Geulle