Tennisles voor de jeugd (start en vervolg) in Geulle

Na het succes van vorig jaar starten bij Tennisvereniging De Pletschmeppers op maandag 6 mei weer de tennislessen voor de jeugd. Van 15:30 uur tot 16:30 uur is de inmiddels bekende instuif. Ervaren tennisleraar Ralph Ubachs leert op een speelse en ongedwongen manier kinderen kennis te maken met de tennissport. De kinderen krijgen 10 tennislessen en mogen bij een eerste deelname de rest van het jaar gratis tennissen. Het aantal deelnemers is in principe onbeperkt. Aanmelden en informatie over de kosten zijn te vragen door een email te sturen naar info@tvdepletschmeppers.nl.

Nieuwe trainingsgroep
Van 16.30 uur tot 17.30 uur start een nieuwe trainingsgroep van zes jeugdleden die een volwaardige training krijgen om hun tennisspel te verbeteren. In deze groep is nog plek voor één kind. Dus heeft uw kind al eerder een start gemaakt met tennis en wil hij/zij doorgaan met trainen, dan geven we u graag meer informatie als u uw interesse meldt via info@tvdepletschmeppers.nl.

Lees vorig bericht

Ontwerp Social Sofa Gäöl gepresenteerd

Lees volgend bericht

Amstel Gold Race doorkruist komend weekend de Gemeente Meerssen