Watersaluut en nieuwe bestemmingen MAA

Woensdagochtend gaf de brandweer van Maastricht Aachen Airport een watersaluut aan een vertrekkend vliegtuig van Corendon naar Samos en Lesbos. In het toestel ontvingen de passagiers een certificaat als bewijs van deelname aan deze symbolische eerste vlucht van het nieuwe seizoen.

Nieuwe bestemmingen
Samos en Lesbos zijn dit zomerseizoen twee nieuwe bestemmingen van Corendon op Maastricht Aachen Airport.  Eerder dit jaar werden Tenerife, Gran Canaria, de Egeïsche kust en Sicilië al toegevoegd. Vanaf 14 juni wordt er wekelijks naar Noord-Cyprus gevlogen vanaf de Limburgse luchthaven.

10.000 vakantiegangers
De verwachting is dat deze zomer ongeveer 10.000 vakantiegangers uit Nederland, België en Duitsland naar deze, voor Maastricht Aachen Airport, nieuwe bestemming vertrekken. Met Noord-Cyprus als nieuwe bestemming vliegen Corendon en Ryanair samen op 26 bestemmingen.

Foto: Maastricht Aachen Airport

Lees vorig bericht

Gemeenteraad Maastricht stemt in met verdiepingsonderzoek

Lees volgend bericht

Accommodatiebeleid: een langlopend pijndossier